PopArt, maleri, mick jagger, amy winehouse, acryl maling, paintings, moderne kunst art, andy warhol, male kurser, mille-maj

Tørre facts.....

Ung Q'uinde på 41 somre....

....Mor til to skønne piger, bonus mor til en mindst lige så skøn pige. Kæreste og samboende med dejlig mand. Autodidakt, selvskabt, kunstner med kunstner sind og hvad der dermed følger, ambivalent, stærk, egenvilje, målrettet og bevidst om egne kompetencer og ressourcer, handlekraftig, blid, vild, skabende, humoristisk, kælling, kærlig og omgængelig for det meste, positiv livsindstilling mindst 28 dage om måned....vil nåed....kan nåed.....

Ung kunstner, acrylmaleri, moderne kunst, undervisning, male, lærrede

Lidt om giraffen

Billedkunstner med hang til det ambivalente. Mille-Maj Egbo er meget inspireret af street-art, graffiti og tags og finder det både fascinerende og dybt irriterende på samme tid. Men sat sammen i en anderledes kontekst, fascinerer og driver, tanken om det endelige resultat hende. Det, at der i kaosset, rent faktisk ligger en ide, en historie et udtryk og en, til tider, dybere mening, er det som er kunst for Mille-Maj………og ikke mindst Mille-Majs kunst.

 

Udover street-art, er hun også meget inspireret af tegneserier og tidens trends. For ikke at lave "tegneserie" billeder, har hun udviklet sin "egen" teknik, hvor hun laver en spraglet og gennemarbejdet baggrund, og derefter maler sine motiver op i laserende lag. Disse laserende lag, har en tendens til, at changere alt efter lys og skygger i rummet, hvor de hænger. Mille-Maj leger meget med materialer og medier, og finder det dybt fascinerende, hvad man egentlig kan med de forskellige farver, og malermedier. Hun mestrer en blyant og det at male naturalistisk, men det fanger ikke interessen at portrættere folk på den "pæne" måde. På hjemmesiden kan man se en bred vifte af talenter og mange forskellige tekniske underfundigheder, som udspiller sig i diverse værker.

Som kunstner er den Mille-Maj'ske verden ubegrænset og eksperimenterende. Hun udfordrer konstant sig selv. Det at "turde" tage chancer med materialerne og bevæge sig ud på ukendt grund, er i virkeligheden det der driver Mille-Maj, og det som styrer og styrker hendes konstante trang, til at udforske nye mulige og umulige ideer og metoder.

 

Undervisning:

 

Mille-Maj er selvlært, qua hendes eksperimenterende og nysgerrige tilgang til tingene. Allerede som 9 årig bankede hun salatskåle i træ, lavede emaljesmykker, syede eget tøj og havde stort set altid en blyant i hånden, som hun tegnede med. Mille-Maj, er ikke og har aldrig været bange for nye materialer, og ser konstant udfordringer og muligheder, frem for begrænsninger.

Undervisning har hun med vilje fravalgt, da hun gerne har villet finde sin egen stil, samt sine egne metoder til, at opnå de ønskede resultater. Mille-Maj har dog været på Holbæk kunsthøjskole juli 2009 for at lære serigrafi, som hun glæder sig meget til at introducere og integrere i undervisningen i fremtiden.

 

Du finder udstillings cv, som du kan downloade her